Igone de Jongh en Marijn Rademaker | Renaissance

Igone de Jongh en Marijn Rademaker | Renaissance
 
Ontdek de betoverende wereld van Igone de Jongh en Marijn Rademaker in het nieuwe meesterwerk, Renaissance. Igone en Marijn brengen hun artistieke vrijheid op meesterlijke wijze tot uiting in vijf unieke choreografieën. Renaissance neemt je mee op een boeiende reis in een betoverde wereld, met een samenspel van video’s, persoonlijke notities, ontboezemingen en natuurlijk vijf verbluffende dansstukken. Elk optreden is meesterlijk uitgevoerd door Igone de Jongh en Marijn Rademaker.

Renaissance

Geniet van deze autobiografische dansvoorstelling, waarin Igone op intieme wijze haar levensverhaal, inclusief de hoogte- en dieptepunten, deelt. Van de harde weg naar boven, de gloriejaren bij Het Nationaal Ballet tot aan de ‘vrije val’ van de afgelopen jaren. Ook Marijn Rademaker, die met haar als danspartner die gloriedagen heeft gedeeld, beleeft ook zijn eigen Renaissance. Het betoverende duo is weer terug, en hoe! In Renaissance krijgt het publiek de unieke kans om de passie van de pas de deux uit Het Zwanenmeer en Romeo en Juliet opnieuw te beleven.
 
Speeldata Igone de Jongh en Marijn Rademaker | Renaissance
 
Het idee voor Renaissance is ontstaan door de bijzondere samenwerking tussen Igone de Jongh, Marijn Rademaker en Marc Pos, die tevens de regie op zich neemt.
 
 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.